Mniam, mniam, może kiedyś się uda zrobić super spontana, dwudniowego w górach :P
[O1] 1.9 TDI nie chce odpalić
Zwiń
X
-
[O1] 1.9 TDI nie chce odpalić
Witam, właśnie padła mi octavia I TDI 1.9 na amen... akumulator kręci a samochód nie chce zapalić! nie wiem czy to coś z przewodami paliwowymi czy coś poważniejszego... paliwo kupuje na BP także chyba nie jakość... No masakra... może ktoś się spotkał z tym problemem Proszę o info
-
-
madak, a wszystkie kontrolki zapalają się prawidłowo?, mam tu na myśli szczególnie tą od świec.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Sprawdz czy nie ma powietrza na przewodach idacych od filtra paliwa. Jeżeli są białe bąbelki to chyba zapomniales oringa wymienic. Co do świec to też mogą być kaput, jak potrafisz to sprawdz czy grzeją. Kontrolka nie zawsze sygnalizuje upalone świece.Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
teraz to nie wiem bo za cholerę nie mogę odpalić ale wcześniej fakt zimny ciężko palił a jak trochę pojeździłem to już bezproblemowo zapalał
[ Dodano: Nie 13 Gru, 09 20:58 ]
dzisiaj rano odpalił z małymi problemami a po przejechaniu ok 200 m po prostu silnik się wyłączył i już kompletnie nie mogę odpalić. rozrusznik kręci ale samochód nie chce zapalić
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez madakteraz to nie wiem bo za cholerę nie mogę odpalić ale wcześniej fakt zimny ciężko palił a jak trochę pojeździłem to już bezproblemowo zapalał
[ Dodano: Nie 13 Gru, 09 20:58 ]
dzisiaj rano odpalił z małymi problemami a po przejechaniu ok 200 m po prostu silnik się wyłączył i już kompletnie nie mogę odpalić. rozrusznik kręci ale samochód nie chce zapalić
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez madakdzisiaj rano odpalił z małymi problemami a po przejechaniu ok 200 m po prostu silnik się wyłączył i już kompletnie nie mogę odpalić. rozrusznik kręci ale samochód nie chce zapalić
Poszukałem w szukajce i znalazłem -przekaznik 109.Obstawiam że to samo cie spotkało.perfect serwis by DGW
TAXI GROSIK
Komentarz
-
Komentarz